Oefenvoetbal: Eenvoudige zeges voor SEV en HDV, BSC’68 oefent in Katwijk

SEV had geen kind aan Quick Steps. De Leidschendammers waren met 6-0 een maatje te groot voor Quick Steps. Ook HDV produceerde zes doelpunten tegen DRL en hield zelf het doel schoon. BSC’68 verloor in Katwijk de eerste helft van Quick Boys O21, maar kwam beter voor de dag tegen het tweede team van dezelfde vereniging na rust.

Tekst: Roland van der Linden

SEV – Quick Steps

Op Sportpark De Kastelenring had SEV voor rust nog moeite om Quick Steps af te schudden. De formatie van trainer Arjan Kortleven (foto) ging de rust in met een 1-0 voorsprong door een treffer van Micheal Bolleboom ondanks een overwicht voor de Haagse ploeg. In de tweede helft was SEV zeer efficiënt in de afwerking tegen tien man van Quick Steps. Na de 2-0 van Justin Wuhl zorgden Kasper Struijk, Paul Jansen, Sandro Cillari en Rachid Haynes voor een duidelijke 6-0 overwinning.

Quick Boys 2/O21 – BSC’68

In de eerste helft trof BSC’68 de O21 van de Katwijkers als tegenstander. Het was duidelijk dat de thuisploeg al een paar weken in training was. De fitte Katwijkers hadden bij de rust een 4-0 voorsprong te pakken. In de tweede helft kwam het tweede team van Quick Boys het veld in. BSC’68 werd winnaar van deze partij door een doelpunt van Guido de Peinder, waardoor de eindstand 4-1 werd.

HDV – DRL

In het Zuiderpark was thuisploeg HDV goed op schot tegen DRL. Brayley Tweeboom opende de score nadat Kebron Dawit een bal breed legde op Ruwensly Bonofasia die voor zekerheid koos en Tweeboom bediende. Twee treffers voerde Yasin ben Ali de score vervolgens op naar 3-0. HDV bleef het net vinden. Uit een steekbal van Samater Gulet schoot Bonofasia de 4-0 in. Nadat aanvaller Surjonic Sambo de 5-0 had aangetekend werd Sambo even later onderuitgehaald in het strafschopgebied. Ayoub Aydin verzilverde de strafschop en zorgde voor een 6-0 eindstand.

Lees verder