Oefenvoetbal: Voorschoten’97 onderuit, OLIVEO ruim langs ONA

In Spijkenisse liep Voorschoten’97 tegen een kleine nederlaag aan tegen de gelijknamige vereniging. OLIVEO, dat dit seizoen in tweede klasse uitkomt, was een maatje te groot voor ONA, dat afgelopen seizoen naar de vierde klasse promoveerde.

Tekst: Roland van der Linden

OLIVEO – ONA

De club uit Pijnacker had bij rust al een comfortabele 2-0 voorsprong te pakken op ONA. Jessie Kemp en Sem van Venrooij namen de doelpunten voor hun rekening. In de tweede helft bleef OLIVEO het net vinden tegen de Goudse ploeg.  Nigel Rijfkogel, Terence van Koppen en Thijs Modderkolk schoten de ploeg van trainer Willem van der Smit (foto) naar een dikke 5-0 overwining.

Spijkenisse – Voorschoten’97

De bezoekers kregen in de twintigste minuut hun eerste grote kans, maar Mo Maatoug kon de bal niet in het doel krijgen. Spijkenisse nam in de eerste helft een 1-0 voorsprong. Vijf minuten voor de rust zag Thom Wijnalda een bal op de lat belanden. Even later viel toch de gelijkmaker. Uit een steekbal van Jim van der Krogt kon Loyd van der Wilden een voorzet geven waarna Wijnalda alsnog kon scoren: 1-1. In de tweede helft leek niet meer gescoord te worden. In de laatste minuut pakte Spijkenisse toch nog de volle buit: 2-1.

Lees verder