Oefenvoetbal: sv Erasmus wint in eigen huis, ook SEP en BMT pakken volle buit

BMT boekte een monsterzege op RVC Celeritas. SEP zorgde voor een surprise door het uitduel bij Blauw-Zwart winnend af te sluiten. Semper Altius moest zich gewonnen geven bij sv Erasmus.

Tekst: Roland van der Linden

sv Erasmus – Semper Altius

De thuisploeg kwam door treffers van Aimane Tatou en Abbas Saleem op een 2-0 voorsprong, maar de Rijswijkse formatie van trainer Eki Korte (foto) kwam door twee doelpunten van Beau van der Heiden weer op gelijke hoogte: 2-2. sv Erasmus herpakte zich en trok alsnog de winst naar zich toe. Ibi Assili nam de 3-2 voor zijn rekening.

Blauw Zwart – SEP

In Wassenaar stuitte derdeklasser Blauw-Zwart op het naar de vierde klasse gedegradeerde SEP. De Delftse ploeg van trainer Marcel de Letter speelde een prima partij en sloot het duel af met een 0-1 overwinning. In de 35e minuut scoorde Dennis Heijmenberg de enige treffer in het duel.

RVC Celeritas – BMT

BMT boekte een eclatante overwinning op de Rijswijkse thuisploeg. Op Sportpark Prinses Irene eindigde het ongelijke treffen in 1-9. Redouan Akharraz nam drie doelpunten voor zijn rekening. Naast Melih Ozturk (2x) waren onder andere Salih Anez en Rico Deekman trefzeker.

Lees verder