ADO Den Haag versterkt zich defensief met Daniel Granli

ADO Den Haag verwelkomt de 29-jarige Daniel Granli. De Noorse centrale verdediger komt over van Aalborg BK en tekende maandagmiddag een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan de Residentieclub bindt.

Granli genoot zijn jeugdopleiding bij Lier, Bærum en Stabæk. Bij laatstgenoemde debuteerde hij in het Noorse betaalde voetbal. Na zes seizoenen tekende hij in 2019 een vierjarig-contract bij het Zweedse AIK. In zijn tweede seizoen in Zweedse dienst werd hij verhuurd aan het Deense Aalborg BK, dat hem na zijn verhuurperiode tot 2024 vastlegde. In totaal kwam hij tot 88 officiële optredens. Granli is maandag medisch gekeurd en zal per direct aansluiten bij de ploeg van hoofdtrainer Darije Kalezic.

Technisch Directeur Joris Mathijsen over de komst van Granli: ,,Na de versterkingen van de afgelopen weken, waren we nog op zoek naar een centrale verdediger met ervaring. Deze hebben we met Granli in huis gehaald. We kijken ernaar uit om Granli zijn eerste minuten in het shirt van ADO Den Haag te zien maken.”

,,Dit is een hele mooie stap voor mij”, start Granli over zijn transfer naar de Hofstad. ,,Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en er is een duidelijke visie over de speelstijl. Ik kijk er enorm naar uit om hier in het stadion voor ADO Den Haag en haar supporters te mogen spelen.”

(Foto’s: ADO den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder