Pierre van Hooijdonk biedt Maurice Steijn excuses aan

Pierre van Hooijdonk heeft zijn excuses aangeboden voor de uitspraken die hij zondag over de Haagse Ajax-trainer Maurice Steijn deed in het programma Studio Voetbal. Van Hooijdonk heeft hiermee voldaan aan de eisen van de advocaat van Steijn. Van Hooijdonk zal ook voorlopig niet aanschuiven als tafelgast bij Studio Voetbal.

Op de site van de NOS zegt Van Hooijdonk: ,,Afgelopen zondag heb ik tijdens de uitzending van NOS Studio Voetbal gezegd dat Maurice Steijn betrokken zou zijn geweest bij duistere dealtjes met makelaars. Deze opmerking heb ik in ‘the heat of the moment’ gemaakt, in een discussie met tafelgasten. Voor mijn opmerking heb ik geen bewijs en die opmerking had ik daarom ook niet moeten maken. Ik neem hierbij terug wat ik over Maurice heb gezegd en ik bied hem mijn excuses aan. Wanneer het stof is gedaald, neem ik contact op met Maurice om wat tussen ons speelt, uit te praten.”

Overigens heeft Van Hooijdonk zijn uitspraken niet ‘in the heat of the moment’ gedaan, want hij gaf zelf al aan dat hij zich met zijn uitspraken op glad ijs ging begeven.

(Foto’s: Orange Pictures)

Lees verder