Excelsior Maassluis versterkt zich met Vincent Schippers

Vincent Schippers (foto) is de nieuwste aanwinst van Excelsior Maassluis. De 22-jarige multifunctionele speler is per direct aangesloten bij de selectie van hoofdtrainer Steye Jacobs en tekent in Maassluis een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen tot medio 2025.

Met het aantrekken van de in Vlaardingen geboren en getogen Schippers krijgt de selectie een speler erbij met de nodige ervaring in het Betaald Voetbal. Na de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam doorlopen te hebben maakte Schippers de overstap naar Willem II. Bij de Tilburgers stroomde de rechtspoot door naar het eerste elftal en maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. Afgelopen seizoen stond de voormalig jeugdinternational onder contract bij FC Dordrecht waar hij eind juni zijn contract liet ontbinden.

Fysiek

,,Gezien zijn ervaring in het Betaalde Voetbal verwachten wij met Vincent een directe versterking voor het elftal in huis te hebben gehaald”, zegt Technisch Manager Vincent van den Berg op de clubsite. ,,Vincent is een fysiek sterke speler die op meerdere posities in de achterhoede en het middenveld uit de voeten kan. We wensen hem veel succes bij de club.”

Ook Schippers is blij met zijn overstap. ,,Na de afgelopen seizoenen zowel mooie als wat minder fijne momenten in het Betaalde Voetbal te hebben beleefd heb ik nu bewust gekozen om mijn voetbalcarrière voort te zetten bij Excelsior Maassluis. Ik ben onlangs gestart met mijn eigen onderneming en kan zodoende de combinatie tussen voetbal en mijn maatschappelijke carrière uitstekend maken. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen”, meldt hij op het digitale huis van de Tricolores.

Lees verder