COAL-toernooi: FC Skillz met combinatieteam langs sc Feyenoord O23

FC Skillz trad op het COAL-toernooi in Rotterdam tegen sc Feyenoord O23 aan met een combinatie van het eerste en O23. FC Skillz-trainer Oussama Bekkaoui (foto) zag zijn team met 2-1 winnen. Alle doelpunten vielen al in de eerste helft.

Tekst: Terry Konings

FC Skillz nam in de twintigste minuut de leiding. Na een door Naoufal el Hadioui scherp aangesneden vrije trap net buiten het strafschopgebied kopte Stan Lops de bal bij de tweede paal binnen: 0-1. Na een half uur spelen kwam sc Feyenoord O23 op gelijke hoogte: 1-1. Daar bleef het niet bij in de eerste helft, want drie minuten voor rust kwam de Haagse ploeg wederom op voorsprong, nu door een treffer van Kerim Cocak: 1-2.

Spanning

In de tweede helft werd er van beide kanten doorgewisseld. De spanning was er nog, want beide teams kregen nog mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Met deze winst van FC Skillz treft het zondag in de finale (om 12.30 uur) het zondagteam van VFC uit Vlaardingen, dat in het andere duel via strafschoppen baas bleef over gastheer COAL. In de reguliere speeltijd leverde het duel een 1-1 eindstand op.

Lees verder