Oefenvoetbal: Forum Sport O23 te sterk voor sv Nootdorp, winst voor DSO O23

Laakkwartier O23 won het treffen met het tweede team van dezelfde vereniging met 4-3. HVV O23 was te sterk voor DSO 2 en Forum Sport O23 was oppermachtig tegen de leeftijdsgenoten van sv  Nootdorp. DSO O23 legde Rhoon 2 over de knie.

Tekst: Roland van der Linden

Forum Sport O23 – sv Nootdorp O23

Forum Sport had het betere van het spel en gaf niets weg tegen de Nootdorpers. De formatie van trainer Rodny Caster kwam na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Uit een assist van Anass el Jaouhari scoorde de 18-jarige Sebastián Romero de 2-0. Nog voor de rust liep de score op naar 4-0 door treffers van Nasser Dadi, Emir Kurt en Nawfal Boutkabout. In de tweede helft was sv Nootdorp in de directe duels iets feller en speelde compacter. De 5-0 viel in de 89e minuut door een treffer van Emir Kurt.

Laakkwartier 2 – Laakkwartier O23

De O23 van Laakkwartier nam ruim de leiding in het duel tegen het tweede team. Mo Charif (2x), Jordy Theunissen en Nixon schoten de O23 naar een 4-1 voorsprong. Het tweede team scoorde nog twee keer, maar kwam niet verder dan een 4-3 nederlaag.

DSO O23 – Rhoon 2

De Zoetermeerse equipe van trainer Mark Privé was een maatje te groot voor opponent Rhoon 2. Na de 1-0 van Anouar Zibouh was Bill Odidi tweemaal trefzeker. In de tweede helft was alleen Kishen Kanhai scherp in de afwerking waardoor het duel in een 4-0 zege voor DSO O23 eindigde.

DWO 2 – HVV O23

De Kroonleeuwen stapten in Zoetermeer als overwinnaar van het veld. DWO 2 werd dankzij treffers van Tommie Douwsma (0-1 en 0-3 en Senoit Tjapwarda (0-2) naar een 0-3 nederlaag gespeeld.

FC Skillz O23 – Nieuwerkerk O21

De thuisploeg nam na iets meer dan een half uur spelen de leiding in het duel. Na een vlotte combinatie door het centrum bereikte Dylano van den Barselaar Abdessamie el Bouzrouti, die voor de 1-0 tekende. In de 91e minuut zag FC Skillz Nieuwerkerk toch nog langszij komen. Vanuit een hoekschop belandde de bal in de kluts voor de voeten van een speler van de bezoekers en kwam de 1-1 op het bord.

DUNO O23 – Wilhelmus O23

Op de Haagse Dynamiek waren de bezoekers de betere ploeg. Wilhelmus bond DUNO met 0-2 aan de zegekar. Justin van Dooren en Jesse Ophurum waren trefzeker namens Wilhelmus..

DHC O23 – BMT O23

In Delft liep de thuisploeg voor rust weg naar een 4-0 voorsprong. Carlos Sedeko en daarna Soner Yigidol (2x) zorgden voor een 3-0 stand. Na de 4-0 van Jodan Leito Lopes konden de teams aan de thee. In de tweede helft kon Sydney Kaffa (op de foto samen met Dennis Young)de score voor DHC nog verder opvoeren: 5-0.

 

Lees verder