Oefenvoetbal: DSO goed op schot tegen Rhoon

De formatie van trainer Dennis Olman had zich vooraf het doel gesteld om dominant te spelen met veel druk op de helft van de tegenstander. Opponent Rhoon komt in de derde klasse uit, maar heeft zich versterkt met een aantal spelers die het niveau van de Derde Divisie hebben.

Tekst: Roland van der Linden

DSO slaagde in haar missie en produceerde een aantal mooie aanvallen en even fraaie doelpunten. Rhoon opende de score na een misverstand tussen de verdediging en keeper Sven Wolfsheimer van DSO. De Zoetermeerders trokken de situatie al snel recht. Op links ging Jurdany Koster goed door en legde de bal op fraaie wijze klaar voor Koen Jongejan, die de 1-1 aantekende.

Onderschepping

DSO kwam op 2-1 na een vlotte aanval over de rechterzijde met Faissal Zefri als eindstation. Daarna volgde een prachtige individuele actie van Jurdany Koster na een onderschepping en werd de stand 3-1. In de tweede helft was DSO duidelijk de bovenliggende partij maar kwam nog maar twee keer tot scoren. Joep Roovers en Koen Jongejan zorgden voor een duidelijke 5-1 overwinning.

Lees verder