Oefenvoetbal: Dikke nederlaag voor Naaldwijk, ruime winst OLIVEO op Schipluiden

Maasdijk zorgde voor een verrassing door het oefenduel met Lyra winnend af te sluiten. OLIVEO was duidelijke de betere in het duel met Schipluiden. HVC’10 boekte een nipte zege op KMD. Naaldwijk ging flink over de knie bij Antibarbari.

Tekst: Roland van der Linden    |         Foto’s:  Hans Wüstefeld

Schipluiden – OLIVEO

Na een 0-2 ruststand won kersverse tweedeklasser OLIVEO met 1-4 van Schipluiden. Namens de club uit Pijnaker waren Gerald Lagrand, Bob Ruigrok, Jeffrey Paanakker en Dewi van Wichen scherp in de afwerking. Het enige doelpunt van Schipluiden kwam op naam van Michael Jager.

Maasdijk – Lyra

Lyra nam in Maasdijk de leiding vlak voor het rustsignaal. Een bal van Marc den Toom werd goed afgerond door Dyon Lemckert: 0-1. In de tweede helft kon Maasdijk de wedstrijd naar zich toe trekken. Scott de Graaf en Jack Scholtes zorgden voor een 2-1 thuiszege. Beide doelpuntenmakers zijn weer terug na lang blessureleed.

Sportclub Monster – Barendrecht O23

De Westlanders sloten de eerste helft af met een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Ruben de Groot. Na de thee verdedigde Sportclub Monster haar voorsprong met verve. Beide partijen scoorden twee keer, waardoor het duel in een 3-2 zege voor de thuisclub eindigde. Na twee treffers van Barendrecht schoten Jan Verduijn en Andreas van Harinxma Sportclub Monster naar een 3-2 zege.

HVC’10 – KMD

In een regionaal onderonsje bracht Renzo Nieuwveld na een half uur de 0-1 namens KMD op het scorebord. Vlak na de rust kwam HVC’10 op gelijke hoogte, maar was het tien minuten later Dylan Groen die KMD weer naar 1-2 schoot. De formatie van John de Ronde herpakte zich en won alsnog met 3-2. Mitchell Bouwhuis, Len van Ooijen en Dave Kram scoorden voor de thuisploeg.

Naaldwijk – Antibarbari

Op eigen veld was Naaldwijk duidelijk de mindere in het duel met de Rotterdamse studenten. Antibarbari stapte met een 2-7 overwinning van het veld. Namens de Witkielen scoorden Danny Niël en Dennis van Dijk.

 

 

Lees verder