Oefenvoetbal: Zondagtak Westlandia gelijk, zaterdagploeg van Theo Verbeek met lege handen

In het uitduel bij eersteklasser sv Honselersdijk moest de zaterdagploeg van Westlandia van trainer Theo Verbeek een nederlaag incasseren. Ook de zondagafdeling kwam niet tot winst. Op Sportpark De Hoge Bomen hield Valken’68 de Naaldwijkse ploeg van Maurizio Ceccucci op een gelijkspel.

Tekst: Roland van der Linden        |     Foto’s: Ron Heinen

Westlandia (zo) – Valken’68

De formatie van trainer Maurizio Ceccucci kwam tegen de ploeg uit Valkenburg op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Desley Bransen. De bezoekers kwamen langszij door een treffer van Joshua Cooper, waardoor het duel in 1-1 eindigde. Westlandia opent de competitie komend weekeinde met een uitduel bij sv Poortugaal.

sv Honselersdijk – Westlandia (za)

Op Sportpark De Strijphorst kreeg Westlandia een aantal kansen om te scoren, maar was het sv Honselersdijk dat na 21 minuten spelen de score opende. Tom van Veen werd genoteerd als doelpuntenmaker. Met de 1-0 op het bord werd de rust bereikt. Al na vier minuten in de tweede helft viel de tweede treffer van de gastheren. Westlandia-doelman Tim Janssen redde in eerste instantie nog knap, maar moest in de rebound alsnog het hoofd buigen: 2-0.

Lees verder