sv Erasmus-toernooi: Quintus wint finale van thuisploeg, sv Loosduinen pakt derde plaats

Het Tim van der Meer Toernooi van sv Erasmus werd een prooi voor Quintus. In de finale versloegen de Westlanders gastheer sv Erasmus. In de kleine finale was sv Loosduinen veel te sterk voor HDV.

Tekst: Roland van der Linden

sv Loosduinen – HDV

Het duel was na de eerste helft al gespeeld. Na achtien minuten spelen opende Tom Plooy de score voor sv Loosduinen. Twintig minuten later was de score al opgelopen naar 0-4. Uit een mooie voorzet van Tom Vrieling schoot Plooy zijn tweede treffer binnen. Daarna waren ook Angelo Holt en Tom Vrieling trefzeker.

In de tweede helft was het meteen raak voor HDV. Na de 4-1 van Ruwensly  Bonafasia was Tom Vrieling succesvol in de afwerking en volgde in de 77e minuut een treffer van Tyrone Plas: 6-1. Uit een strafschop gaf HDV-speler Samater Guled de stand nog een iets beter aanzien: 6-2.

sv Erasmus – Quintus

In de finale moest thuisploeg sv Erasmus de hoofdprijs laten aan Quintus. De Westlanders trakteerden de ploeg van trainer Patrick Vink op een 1-3 nederlaag. Danny Stakenburg (op de foto met trainer Patrick Vink) schreef de enige treffer van sv Erasmus op zijn naam.

Lees verder