Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Voor Aleksandar Bjelica (29) is geen toekomst meer als selectiespeler bij Quick Boys. Dat liet hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden weten tijdens de traditionele ontmoeting met de regionale pers voorafgaand aan het nieuwe seizoen. ,,Het is heel duidelijk, Bjelica maakt geen deel meer van onze selectie. Dat is al een aantal weken zo en hij zal ook niet meer terugkeren, dat is de status”, zo valt op de website “Voetbalindebollenstreek.nl” te lezen.

Over het waarom van het verwijderen van Bjelica uit de A-selectie wilde de trainer uit Noordwijkerhout niet ingaan.

Bjelica keerde afgelopen seizoen terug bij Quick Boys, de club waar het als voetballer voor hem ooit is begonnen. In Nederland kwam Bjelica uit voor Ajax, FC Utrecht, ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, PEC Zwolle en Helmond Sport. Buiten onze landsgrenzen was hij actief in België, Polen, Slowakije en Servië. Vorig seizoen, onder trainer Edwin Grünholz, was Bjelica nog een vaste basisspeler bij de blauw-witten uit Katwijk. Waar de linkspoot met Servische roots zijn loopbaan gaat vervolgen is momenteel nog niet duidelijk.

Paul van der Helm is, net als afgelopen seizoen, weer aanvoerder van Quick Boys, zo liet Duivenvoorden  tevens weten.

Lees verder