Shravan Ganner verlengt contract

DVV Delft komt in dit seizoen 2023-2024 met twee prestatieve teams uit in de zaterdagcompetitie en met één team op recreatieniveau. Nieuwe trainer bij het tweede is Shravan Ganner (foto).

Het eerste zaterdagteam van DVV Delft komt uit in een overwegend Leids/Rotterdamse poule met ook een derby tegen DVC, waarbij de ploeg in de KNVB-bekerstrijd ook nog een derby kent tegen SEP. Het tweede zaterdagteam komt uit in een overwegend Delftse poule (reserve tweede klasse) met onder meer Concordia 2, DHC 2, DHL 2, Full Speed 2, SEP 2, Vitesse Delft 2 en Wippolder 2.

Geen onbekende

Voor het tweede zaterdagteam is Shravan Ganner aangetrokken als hoofdtrainer, waarbij hij ook Martin Schouten bij de eerste selectie gaat assisteren, samen met de ook aangetrokken Erwin Pinas, bekend als oud-Feyenoord-speler. Shravan Ganner is geen onbekende bij de club. Hij is in het verleden als speler ook al twaalf jaar voor DVV Delft uitgekomen en heeft de laatste jaren de rol vervuld van Opleidingen Jeugd/Jeugdcoördinator. Tevens zal Shravan Ganner aansluiten bij een vervolgcursus UEFA van de KNVB.

Lees verder