Oefenvoetbal: Combinatie van FC Skillz nipt onderuit bij Victoria’04

Een combinatie van FC Skillz, bestaande uit spelers van het eerste en vooral O23, kwam in een oefenduel in Vlaardingen in actie tegen Victoria’04 en verloor nipt met 3-2.

Tekst: Ton Beije

Het team van FC Skillz stond onder leiding van de trainer van de O23, Ryan van Deutekom (foto). Hij zag in een gelijk opgaand eerste helft FC Skillz-doelman Poya Maleki-Seifar enkele knappe reddingen verrichten. Gescoord werd er niet in het eerste bedrijf, zodat beide teams aan de thee gingen met een 0-0 stand.

Na rust nam Victoria’04 al na vijf minuten spelen de leiding. Tien minuten later zagen de Vlaardingers kans om de marge te verdubbelen: 2-0. Met nog ruim een kwartier te gaan kwamen de gastheren zelfs op een 3-0 voorsprong. FC Skillz gaf zich echter nog niet gewonnen en vocht zich terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd scoorde Ayoub Ajandaf de 3-1 en acht minuten later was zelfs de aansluitende treffer een feit. Die 3-2 kwam op naam van Efe Biyik. De tijd was daarna te kort voor FC Skillz om mogelijk nog langszij te komen.

Lees verder