Oefenvoetbal: Voorschoten’97 en MVV’27 onderuit, DHL langs SVS

Op eigen veld was Voorschoten’97 niet opgewassen tegen FC Lisse. Ook MVV’27 en RVC Celeritas konden het thuisvoordeel niet benutten. DHL was in Delft wel succesvol. SVS werd met 3-1 aan de kant geschoven.

Tekst: Roland van der Linden

Voorschoten’97 – FC Lisse

Op Sportpark Adegeest kwam de zaterdagploeg van Voorschoten’97 in de twintigste minuut op achterstand tegen de ploeg uit de Bollenstreek. Met de 0-1 op het scorebord werd ook de rust bereikt. Na de thee kwam de groengele formatie beter uit de startblokken. Na het missen van twee kansen door de Voorschotenaren, kon FC Lisse nog twee treffers produceren: 0-3.

MVV’27 – Hermes DVS

De Maaslanders speelden hun eerste oefenduel. Belangrijk voor de formatie van trainer Hakan Copur (foto) was meters maken en een aantal spelers laten wennen aan een nieuwe positie. MVV’27 had veel balbezit, maar kon dit niet omzetten in een doelpunt. In de tachtigste minuut verdedigde de thuisploeg ongelukkig uit en kon Hermes DVS de 0-1 aantekenen.

RVC Celeritas – VELO 3

In Rijswijk moest RVC Celeritas haar meerdere erkennen in het derde team van VELO. De bezoekers waren met 1-2 de betere ploeg. Namens RVC Celeritas scoorde Igor Luchak.

DHL – SVS

SVS startte sterk aan de wedstrijd en kwam vroeg op een 0-1 voorsprong. De bezoekers hadden met de rust al met 0-5 kunnen voorstaan, maar door wat geluk voor de thuisploeg bleef het bij 0-1. Na de thee begon DHL sterk en werd er beter gevoetbald. De 1-1 van Samy Rehman kwam snel door goed druk zetten. Uit een voorzet van Mathijs Schalkwijk kopte Nick Verhaar de 2-1 binnen. Verhaar nam ook de 3-1 voor zijn rekening.

 

Lees verder