Oefenvoetbal O23: Zege Forum Sport op HBS, sv Den Hoorn O23 gelijk tegen Westlandia 2

In Voorburg bond Forum Sport O23 de strijd aan met de leeftijdsgenoten van HBS. De bezoekende equipe van trainer Ramon van Steekelenburg (foto) trok aan het kortste eind. sv Den Hoorn O23 werd door Westlandia 2 op een gelijkspel gehouden en HVV O23 verloor van Forum Sport 2.

Tekst: Roland van der Linden

Forum Sport O23 – HBS O23 3-2

Forum Sport begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een kans via de 18-jarige Juan Sebastián Navia Romero. De bal ging net naast. In de vijftiende minuut scoorde Emir Kurt uit een assist van Anass El Jaouhari de 1-0 voor de Voorburgers. Kort daarna kreeg HBS een penalty door ongelukkig hands. Justus van Kuik zorgde voor de gelijkmaker vanaf elf meter. Forum Sport bleef goed spelen en kwam op 2-1. Na een uitstekende pass van Nasreddine Dadi rondde Emir Kurt met een weergaloze stift af. Zeven minuten voor de rust was het alweer 2-2. Kai van Heusen nam de Haagse treffer voor zijn rekening.

Na de thee kwam HBS goed uit de kleedkamer, maar kreeg niet echt grote kansen. Het was Forum Sport dat op 3-2 kwam door een treffer van Rodayson de Moree. HBS voerde de druk op en het duel werd harder met veel onnodige overtredingen. HBS kwam met tien man te staan na een rode kaart na een harde overtreding op Nasreddine Dadi. In de stand kwam geen verandering meer.

Westlandia 2 (za) – sv Den Hoorn O23 1-1

De bezoekende equipe van trainer Nick van den Bos kwam een gelijkspel overeen met het tweede team van Westlandia. Namens sv Den Hoorn O23 scoorde Lars Pronk de enige treffer.

Forum Sport 2 – HVV O23

Op Sportpark ’t Loo trof de O23 van HVV de tweede garnituur van de Voorburgers. Forum Sport 2 won het duel met 3-1. Senoit Tjapwarda scoorde enige treffer voor het team van trainer Rahid Oemed.

Lees verder