Coryfeeën keren terug bij DHC

Doordat iedereen ziet dat het bij DHC weer de goede kant opgaat, met een nieuwe selectie en een nieuw bestuur, zijn diverse oud-spelers uit de DHC-gloriejaren – destijds onder leiding van Guus Haak als trainer – weer terug bij de club.

Guus Haak, de enige Haagse speler die ooit de Europa Cup 1 heeft gewonnen en jaren de trainer is geweest van het roemruchte DHC-elftal, zal weer veelvuldig te zien zijn in de bestuurskamer op wedstrijddagen. De legendarische keeper Hans Suiker (foto), Sjef de Poorter, John Mesker, Leo Rontberg, Kevin van der Krogt, Pieter Overgaag en Manfred Bavelaar zijn terug bij de club.

Businessclub

De eerste stappen zijn gisteravond gezet en hebben deze coryfeeën uit het clubverleden, de DHC Delft Businessclub opgericht. Binnen twee uur en een paar telefoontjes verder, hadden de eerste dertien bedrijven zich al aangemeld hiervoor. Wederom is een mooie stap in de richting gezet om DHC weer op de kaart te zetten.

Toekomst

Zoals het er nu voor staat liggen de magere jaren achter DHC en is de in het leven geroepen slogan ‘The Only Way Is Up’, zich steeds verder aan het bewijzen. De toekomst zal het uitwijzen, maar het ziet er goed uit voor DHC, dat onder leiding van de nieuwe voorzitter John van Zweden, vicevoorzitter Suzanne Lems en een nieuw bestuur, een heel nieuwe weg is ingeslagen.

Lees verder