Nieuw sponsorcontract voor drie jaar tussen ING en twee Zoetermeerse clubs

FC Zoetermeer en SVO Buytenpark gaan een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. FC Zoetermeer is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Voorzitter Jacob de Boer van FC Zoetermeer en zijn collega Jules Lieveld over de samenwerking: ,,We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij nog meer activiteiten voor de jeugd en onze leden organiseren. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Meiden-vrouwenvoetbal

,,Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met FC Zoetermeer en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Lees verder