ODB-toernooi: gastheer moet diep buigen voor PGS/Vogel

ODB liep op haar eigen toernooi tegen een flinke oorwassing op tegen PGS/Vogel. In het andere duel bleef KMD nipt de baas over sv Houtwijk.

Tekst: Ton Beije

ODB – PGS/Vogel

Door een treffer van Oussama Chaabaoui nam PGS/Vogel de leiding. Jeffrey Helders zorgde ervoor dat de marge werd verdubbeld. De ploeg van trainer Vita Lorente was niet te stoppen, want Rik van der Graaf maakte er 0-3 van. De 0-4 kwam op naam van Stanislav Skybitskyi.

Bij die 0-4 stand wist ODB de eer te redden. Het laatste woord was toch weer aan de Ockenburgh-bewoners. Gino Mulder bepaalde de eindstand op 1-5. PGS/Vogel was op het ODB-toernooi met een mixed-elftal. Andere selectiespelers waren met de club actief op het toernooi van Vredenburch.

KMD – sv Houtwijk

KMD trok aan het langste eind in het duel tegen sv Houtwijk. Leandro Havinga was de maker van het doelpunt voor de ploeg van trainer Dennis Roerade (foto): 0-1.

Zaterdag ontmoeten aan de Albardastraat ODB en sv Houtwijk elkaar in de strijd om de derde en vierde plaats, terwijl KMD en PGS/Vogel tegen elkaar uitkomen voor de toernooiwinst. Die wedstrijden staan gepland om 14.30 uur.

Lees verder