Blauw-Zwart-toernooi: Graaf Willem II VAC nipt voorbij gastheer Blauw Zwart

De kop is er weer af van de elfde editie van het Henk Pieters-toernooi van Blauw Zwart. Op de Schulpwei stonden donderdagavond de duels op het programma tussen Blauw Zwart en Graaf Willem II VAC en DoCoS-Meerburg.

Tekst: Ton Beije

Blauw Zwart- Graaf Willem II VAC

Blauw Zwart had zich graag voor de finale geplaatst van haar eigen toernooi, maar het team van trainer Alan Campfens (foto) redde het net niet tegen het naar de derde klasse gepromoveerde Graaf Willem II VAC. De Roggewoning-bewoners van trainer Jan de Jong jr. sloten het duel af met een nipte 0-1 overwinning. Leo Dijkhuizen was de maker van dat belangrijke doelpunt.

DoCoS – Meerburg

In de ontmoeting tussen het Leidse DoCoS en Meerburg vielen meer doelpunten, vijf in totaal. DoCoS stapte na negentig minuten met 3-2 als winnaar van het veld en zag de doelpunten gemaakt worden door Sipan Khalid en Martijn Guijt tweemaal. Voor Meerburg troffen Floris Hazenberg en Max van Steen de roos.

Zaterdag om half drie op de Schulpwei de ontmoetingen: 3e/4e plaats: Blauw Zwart-Meerburg en de finale DoCoS- Graaf Willem II VAC.

Lees verder