Warming-up Vierde Divisie: Dennis Olman (DSO): ,,Ik verwacht moeilijk duel op natuurgrasveld”

DSO werd vorig seizoen kampioen en mag nu dit seizoen aantreden in de Vierde Divisie, met Dennis Olman (foto) als nieuwe trainer. De Zoetermeerders weten, dat het een zwaar seizoen gaat worden. In de eerste wedstrijd wordt een bezoek aan Zwaluwen in Vlaardingen gebracht.

Tekst: Roland van der Linden

De voorbereidingsperiode is niet helemaal naar de wens van trainer Olman verlopen. ,,De oefenperiode is best rommelig geweest, met heel veel spelers op vakantie door het feit dat men niet verwacht had om te promoveren naar de Vierde Divisie. Desalniettemin heb ik wel een heel fijne, gretige groep aangetroffen om mee te beginnen. Nu die voorbereiding wat rommeliger is verlopen dan ik gewenst had, had het nog wel ietsje langer mogen duren. Aan de andere kant staan we ook te popelen om te beginnen aan het avontuur in de Vierde Divisie.”

Geen geheimen

De eerste opponent is Zwaluwe Vlaardingen, een ploeg die niet veel geheimen voor Olman heeft. ,,Ik denk, dat wij op onze wijze best veel info hebben weten te vergaren over deze tegenstander. Maar datzelfde geldt denk ik ook voor de Vlaardingers over DSO. Ik verwacht toch wel een heel moeilijke wedstrijd op een natuurgrasveld met een hoge intensiteit, waarbij Zwaluwen veel de bal zal willen hebben en zal proberen om DSO te overrompelen. Hopelijk kunnen wij daar onderuit spelen en zo zelf ook aan het voetballen te komen.”

Voordeel is dat Dennis Olman met een complete fitte DSO-groep kan aantreden. ,,Dus dat kan geen excuus meer zijn.”

Lees verder