WIK-toernooi: sv Loosduinen walst over WIK heen, Duindorp SV wint doelpuntenfestijn

In de strijd om de Marie de Vries bokaal werden de toeschouwers zowel in de kleine als de grote finale getrakteerd op een regen van doelpunten. sv Loosduinen won de bokaal na een monsterzege op WIK. Duindorp sv had ook weinig genade met het derde team van Scheveningen.

Tekst: Roland van der Linden    |     Foto’s: Marcel Verstraten

Scheveningen 3 – Duindorp sv

In de strijd om de derde plaats schoot Duindorp sv uit haar slof tegen Scheveningen 3. Het ongelijke duel eindigde in 10-4. Francesco Fens (2x), Femi Aboh, Michel van Baaren, Jamie van den Oever, Ricardo van Gorsel (2x), Roan van Baaren (2x) en Milan van der Pol waren doeltreffend voor de formatie van trainer Martin Abbenhuis.

WIK – sv Loosduinen

sv Loosduinen liet geen spaan heel van WIK, dat een totale off-day had. In de eerste minuut bracht Kris Flinterman de 0-1 op het bord. De doelpunten vielen voor het rustsignaal als rijpe appels van de boom. Bart Ruwaard (4x), Donny Paats en Tom Vrieling voerden de score op naar 0-7.

Ook na de rust werd er volop gescoord. Bart Ruwaard bracht zijn totaal op zes doelpunten met nog twee treffers. Ook Erdi Cinar en Damian van der Horst konden het net vinden. Danian Guth redde de eer voor WIK: 1-11.

Lees verder