ODB-toernooi: Nipte zege voor PGS/VOGEL in finale tegen KMD

Gastheer ODB pakte de derde plaats op haar eigen toernooi na winst in een zeer doelpuntrijk duel met sv Houtwijk. De finale werd een prooi voor PGS/VOGEL, dat knap KMD terugwees.

Tekst: Roland van der Linden

3e/4e plaats: ODB – sv Houtwijk

Aan de Albardastraat speelde thuisploeg ODB tegen sv Houtwijk om de derde positie in een duel vol met doelpunten. De vermakelijke strijd eindigde in een 7-4 overwinning voor ODB. Nicky Keus, Wesley Perquin, Mike Perquin, Dennis Wille, Christiaan Cruz (2x) en Desley Zwiers namen de treffers voor de ploeg van trainer Patrick Demmers voor hun rekening. Namens sv Houtwijk waren Robbie Boere (2x) en Lorenzo Scheffer en Lesley Kloor scherp in de afwerking.

Finale: PGS/VOGEL – KMD

In het finaleduel waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Vlak voor de rust kwam PGS/VOGEL op 1-0 door een treffer van Djamel Boerstra. In de tweede helft streden de teams flink om de winst, maar konden het net niet vinden. Een strafschop vlak voor tijd kon niet door de Wateringse formatie van trainer Dennis Roerade benut worden, waardoor het 1-0 bleef en PGS/Vogel, de ploeg van trainer Vita Lorente (foto) zich toernooiwinnaar mocht noemen.

Lees verder