Blessure Sheraldo Becker bij Union Berlin, invalbeurt Goppel bij Wiesbaden

Sheraldo Becker (foto) startte bij 1. Union Berlin niet in de basis tegen Darmstadt. Hij viel wel in, maar maakte het duel ook niet af vanwege een dijbeenblessure. Bij sv Wehen Wiesbaden in de tweede Bundesliga mocht Thijmen Goppel invallen na rust.

Tekst: Ton Beije

Sheraldo Becker kwam bij 1. Union Berlin na twintig minuten in het veld omdat Fofana er geblesseerd vanaf moest. Becker nam gelijk de aanvoerdersband over. Maar ook de voormalige ADO Den Haag-speler zou zelf het einde van de wedstrijd niet halen. Bij een aanval over rechts van Union Berlin, bleef Becker plots staan en greep naar de achterzijde van zijn dijbeen. Het was einde verhaal voor Becker. Zijn ploeg won het duel met 1-4.

Invalbeurt

Op een niveau lager, de tweede Bundesliga, was er bij sv Wehen Wiesbaden geen basisplaats weggelegd voor Thijmen Goppel en de deze zomer van ADO Den Haag overgekomen Amar Catic. Goppel zou na de pauze (bij een 0-0 stand) alsnog in het veld komen voor Mockenhaupt, maar kon ook niet voorkomen dat zijn ploeg de eerste nederlaag van het seizoen leed. 1. FC Nürnberg won met 2-1.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder