ADO Den Haag presenteert Jort van der Sande

ADO Den Haag mag Jort van der Sande presenteren als de volgende versterking. De 27-jarige centrumspits komt transfervrij over van NAC Breda en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in Den Haag.

Jort van der Sande, geboren in ’s-Hertogenbosch, genoot zijn jeugdopleiding bij de club uit zijn geboortestad. Op 18-jarige leeftijd debuteerde hij namens de Bosschenaren in het betaalde voetbal. In 2019 maakte hij de overstap naar FC Eindhoven, waar hij drie seizoenen speelde. Ook hier speelde Van der Sande zich in de kijker om vervolgens een transfer te maken naar NAC Breda. Afgelopen seizoen wist de spits in 39 officiële wedstrijden dertien keer het net te vinden en leverde elf assists af. NAC Breda eindigde op de zesde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Jort van der Sande

,,Jort is een ervaren Keuken Kampioen Divisie-speler met scorend vermogen. Dat wijzen zijn statistieken uit. We wilden de selectie aanvallend versterken, dat is met de komst van Jort gelukt”, aldus Technisch Directeur Joris Mathijsen. Jort van der Sande kijkt ernaar uit om te starten bij ADO Den Haag: ,,Na een mooi seizoen bij NAC Breda is het tijd voor een nieuwe uitdaging. ADO is een grote club in Nederland waarvan de ambities overeenkomen met mijn eigen ambities. Ik kijk ernaar uit om voor deze club en de supporters te mogen spelen.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder