ADO Den Haag haalt Mohamed Hamdaoui binnen

ADO Den Haag voegt Mohamed Hamdaoui (foto) toe aan de selectie. De 30-jarige aanvaller was transfervrij en tekent een contract voor één seizoen in Den Haag. Mohamed Hamdaoui genoot zijn jeugdopleiding bij Haarlem, Ajax en Vitesse.

In 2014 maakte de geboren Amsterdammer als huurling bij FC Dordrecht zijn debuut in het betaalde voetbal. Een jaar later verkaste Hamdaoui naar Go Ahead Eagles waar hij anderhalf seizoen zou spelen. Vervolgens was Telstar de volgende bestemming en na één seizoen volgde de overstap naar De Graafschap. In Doetinchem stond Hamdaoui drie jaar onder contract en in die periode was hij nog een half jaar op huurbasis voor FC Twente actief. In de zomer van 2021 koos de multifunctionele speler voor een avontuur in Azerbeidzjan bij Zira FK. Hier speelde hij 66 wedstrijden waarin hij goed was voor vijf doelpunten en twaalf assists. Afgelopen zomer liep zijn contract af en tekent hij nu dus transfervrij voor ADO Den Haag.

Mohamed Hamdaoui

,,Mohamed is een speler die belangrijk kan zijn als maker of aangever van doelpunten. Hij kan mooie statistieken overleggen, maar ook brengt Mohamed ervaring met zich mee”, verklaart technisch directeur Joris Mathijsen het aantrekken van Mohamed Hamdaoui. De nieuwe aanwinst Mohamed Hamdaoui zelf op de ADO-site: ,,Na een mooi avontuur in Azerbeidzjan was het nu tijd om weer terug te keren in Nederland. Dat ik dat mag doen bij zo’n mooie club als ADO Den Haag is voor mij iets waar ik enorm naar uitkijk. De ambities van de club spreken mij aan en ik ga er alles aan doen om de club daarbij te helpen.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder