Westlandia huldigt leden tijdens Algemene Ledenvergadering

De Algemene Vergadering van afgelopen maandag van Westlandia was een bijzondere bijeenkomst waarin niet alleen belangrijke zaken zijn besproken, maar ook veel leden in het zonnetje zijn gezet vanwege hun langdurig lidmaatschap. Er werd ook een nieuw Lid van Verdienste benoemd.

Een speciale felicitatie ging uit naar een tweetal Westlandianen, die dit jaar een mijlpaal van zestig jaar lidmaatschap hebben bereikt, namelijk Peter Hoogerwerf en Ger Ammerlaan. Ook werden diverse leden in het zonnetje gezet omdat zij 50, 40 en 25 jaar lid zijn van de Naaldwijkse club.

Verder kreeg voorzitter Ton van Marrewijk (foto) de kans om enkele speciale onderscheidingen uit te reiken. Peter van der Knaap is benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn buitengewone inzet en toewijding aan Westlandia. Boukje Thoen is terecht uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar vanwege haar enorme bijdrage aan de kantine en vereniging in het geheel. De Jim Mulder Bokaal is uitgereikt aan Gerard Mulder, als erkenning voor de uitzonderlijke inzet voor Westlandia en de jeugdteams in het bijzonder. Tot slot werd de Van den Ende Bokaal uitgereikt aan het vierde seniorenteam voor het behalen van het meest aantal punten in het seizoen 2022-2023.

(Foto: Westlandia)

Lees verder