FC Den Bosch huurt Haags jeugdtalent voor een jaar van Arsenal

FC Den Bosch heeft zich op deze laatste dag van de transferwindow versterkt met middenvelder Salah-Eddine Oulal M’Hand van Arsenal.

De in Den Haag geboren speler komt sinds 2020 uit voor de jeugd van Arsenal. Salah-Eddine, zoals zijn voetbalnaam luidt, werd afgelopen seizoen door the Gunners verhuurd aan Hull City, waar hij wegens blessureproblemen niet aan voetbal toekwam. Volgens het Eindhovens Dagblad is het de bedoeling dat Salah-Eddine naar Den Bosch komt zodra hij verlost is van zijn blessureperikelen.

De Keuken Kampioen Divisionist huurt Salah-Eddine tot eind van dit seizoen. De nieuwbakken speler van FC Den Bosch doorliep de jeugd bij Feyenoord, voordat hij drie jaar geleden naar Londen verhuisde. Salah-Eddine heeft ook nog wedstrijden bij het Oranje Onder 15 op zijn cv staan. Eerder in deze transferwindow begroette FC Den Bosch al twee andere jeugdige talenten van gerenommeerde Britse topteams. Luka Mbete van Manchester City en Jakub Ojrzynski van Liverpool komen beiden ook op huurbasis één jaar voor FC Den Bosch uit.

Lees verder