Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

TEC maakte vrijdag bekend een akkoord te hebben bereikt met een trio spelers om direct aan te sluiten bij de selectie. Het gaat om Fabian Serrarens, Abdelghani el Bachir en Anderson Lopez. Serrarens (32) sluit met zijn komst naar TEC een periode af bij regerend Fins kampioen HJK Helsinki. Eerder was de aanvaller actief voor Roda JC, Arka Gdynia (Polen), De Graafschap, Telstar en Almere City. Lopez (24) komt over van GVVV. Hij heeft ook speelminuten op zijn cv staan bij Vitesse, Ajax (jeugd), AS Monaco (jeugd), Cercle Brugge en NEC U21. El Bachir (23) komt van het Spaanse CE Andrataxt op Mallorca, CE Carrol (Andorra), FC Dordrecht, FC Twente en Ajax.

Oud-Kozakken Boys speler Giovanni Büttner (24) gaat dit seizoen op amateurbasis voor De Graafschap spelen. De rechtsbuiten uit Doetinchem trainde al sinds het begin van de competitievoorbereiding mee met de selectie van hoofdtrainer Jan Vreman. Technisch directeur Peter Bijvelds laat in dagblad Tubantia weten dat de technische staf van zijn club gecharmeerd is van Büttner, die eerder uitkwam voor Go Ahead Eagles en Top Oss.

Lees verder