Nieuw sponsorcontract komende drie jaar van ING voor weer drie clubs

Weer drie clubs, TOGB, DV V Delft en RVC Celeritas, gaan een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. De drie clubs zijn blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Namens de drie cluibs reageren de voorzitters. Voorzitter Andy Wibier (TOGB): ,,We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij materiaal zoals hesjes en ballen aanschaffen en trainerscursussen geven.”

Voorzitter Ries van Dam (DVV Delft):  ,,Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze G-teams mee laten doen aan de Special Olympics en voor de dames  willen wij activiteiten organiseren om het  meidenvoetbal, behalve in onze sporthal, ook op het voetbalveld te stimuleren.”

x

Voorzitter Cees Kouwenhoven RVC Celeritas): ,,Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij – extra materiaal, kleedkamers en leuke activiteiten voor jong en oud organiseren. Ook wij kijken, net als de twee andere clubs, uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Groei

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met TOGB, DVV Delft en RVC Celeritas en veel andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Lees verder