Redactie van Haaglanden Voetbal draait weer op volle toeren

De competitie in het betaalde voetbal en in de divisies bij het amateurvoetbal zijn al in volle gang. Dit weekend starten ook de wedstrijden in het kader van de KNVB-districtsbeker. En dat betekent dat ook Haaglanden Voetbal er weer volop tegenaan kan!

Omdat veel wedstrijden dit seizoen geconcentreerd zijn op de zaterdag, zullen ook vandaag de meeste verslagen en samenvattingen (met de benodigde foto’s) op deze website verschijnen. Voor vandaag zijn er maar liefst 36 (!) verslagen en samenvattingen gepland (met de helft voorzien van het nodige fotomateriaal). En daar komen nu op de zondag nog eens vijf wedstrijden bij, waar Haaglanden Voetbal met verslaggever en fotograaf aanwezig is.

Aandacht

Kortom onze redactie, verslaggevers en fotografen (dit weekend 38 in getal) zijn weer volop in touw om u als lezer zo snel mogelijk te informeren. Niet voor niets is Haaglanden Voetbal het medium dat ieder weekend – maar ook doordeweeks – de meeste aandacht schenkt aan het regionale betaald- en amateurvoetbal. Vanmiddag zijn onze verslaggevers en fotografen op pad, aan het einde van de middag en vooral vanavond tot begin middernacht is de redactie actief om alles te verwerken en gereed te maken voor publicatie! Dank en hulde aan al die fantastische medewerkers/sters. Veel voetbalplezier allemaal dit weekend.

Livescores

En kun je niet wachten tot vanavond, vanaf 14.30 uur draait op deze site elke zaterdag en zondag onze Livescores, kun je steeds de tussenstanden zien (voor zover de clubs ook meewerken).

Ton Beije (Hoofdredacteur)

Lees verder