Beker Groep 3 Poule 21-27: RVC Celeritas ruim langs WIK, DUNO onderuit tegen Teylingen

Stompwijk’92 opende de bekercompetitie met een overwinning op Zuid West DH. Ook RVC Celeritas was aan de winnende hand tegen WIK. DUNO was niet opgewassen tegen het bezoekende Teylingen en RAS hield een punt over aan het duel met SJC.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 3 Poule 21

CVC Reeuwijk – SVO Buytenpark

De Zoetermeerders moesten hun meerdere erkennen in de thuisploeg. CVC Reewijk ging met een 2-0 voorsprong de rust in. Na de doelwisseling kwam SVO Buytenpark terug tot 2-2 door doelpunten van Fabian Bruster en Dillon Steketee. Uiteindelijk stapte CVC Reeuwijk met een 4-2 zege van het veld.

Groep 3 Poule 22

Stompwijk’92 – Zuid West DH

De Haagse bezoekers namen de leiding in het duel door een treffer van Mohamed Laari. Nog voor de rust had de ploeg van trainer Erik van Manen al de achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong. In de tweede helft kon Stompwijk’92 nog een keer het net vinden. Bart van Boggelen nam alle drie de treffers van de Stompwijkers voor zijn rekening: 3-1.

RVC Celeritas – WIK

RVC Celeritas won met 4-0 van WIK uit het Zuiderpark. De uitslag was enigszins geflatteerd. Ook WIK, dat strijdend ten onder ging, kreeg haar kansen maar kon ze niet benutten. Sami Boussetta opende de score voor de Rijswijkers en ook Gio Meyer, Bencho Calliste en Abderrahman el Hadioui konden het net vinden.

Groep 3 Poule 26

DUNO – Teylingen

Op de Haagse Dynamiek moest DUNO de winst laten aan Teylingen. Na een 0-1 achterstand bij rust, verloor de formatie van trainer Kenneth Lamens met 1-3. De doelpuntenmaker van DUNO was Robin Schuurman.

RAS – SJC

In de eerste helft bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten. Na de thee trok de thuisploeg het duel naar zich toe. Edwin Sintim (49e minuut) en Mucahit Torun (80e) bezorgden RAS een de overwinning: 2-0.

Groep 3 Poule 27

Gouda – Semper Altius

In de eerste helft speelden de Rijswijkers prima met drie 100% kansen. Toch was het Gouda dat in de tweede helft uit een spaarzame uitval de 1-0 kon maken. Uit een terechte strafschop kon Muhammed Sonmez de gelijkmaker aantekenen: 1-1. Semper Altius drukte door, maar door een verdedigingsfout kon Gouda de 2-1 scoren. De bezoekers gingen vol in de aanval en kregen kans op kans. In de 94e minuut mocht de ploeg van Eki Korte (foto) aanleggen voor een strafschop, maar Justin Wenkenbach schoot over.

Stolwijk – SVH

In het uitduel bij Stolwijk kwam SVH als overwinnaar uit de strijd. De Haagse ploeg won het duel met 1-2. SVH nam met 0-2 de leiding in het duel door treffers van Jaouad el Yakhlafi in de 4e en 7e minuut. Vlak voor het eindsignaal van het duel kon Stolwijk een tegentreffer produceren.

Lees verder