Beker Groep 2 Poule 13-18: DSVP geeft voorsprong uit handen, KMD langs Rozenburg

DSVP liet een ruime voorsprong door de vingers glippen in de strijd met DVO’32. Full Speed was niet opgewassen tegen Koudekerk en ook MVV’27 stond met lege handen na het duel met SVS. KMD boekte een mooie uitzege bij Rozenburg en Westlandia 2 en Schipluiden kwamen een gelijkspel overeen.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 2 Poule 13

DVO’32 – DSVP

De ploeg uit Pijnacker leek in de eerste helft op een forse overwinning af te stevenen. Na een eigen doelpunt van DVO’32 zorgde Ed Jones de 0-2 en was daarna ook Yasien Abdelaal trefzeker: 0-3. Na de hervatting kwam DVO’32 volledig terug in het duel en werd de eindstand 3-3.

Groep 2 Poule 15

Koudekerk – Full Speed

De equipe van trainer Frank Verhaar werd door de thuisploeg met 4-1 aan de zegekar gebonden. Koudekerk scoorde zowel voor rust als na de thee twee keer. In de slotfase kon Jacco Wevers de stand nog een iets draaglijker aanzien geven.

SVS – MVV’27

MVV’27 moest het hoofd buigen voor de thuisploeg. In Klaaswaal moesten de Maaslanders een 3-1 nederlaag incasseren. Bij rust had MVV’27 dankzij Huub van Barneveldt nog een 0-1 voorsprong.

Groep 2 Poule 16

Rozenburg – KMD

De bezoekers uit Wateringen namen al na vier minuten de leiding in het duel door een treffer van Jesse de Waard, die van dichtbij scoorde. De 0-1 bleef lang op het scorebord staan. Pas in de 82e minuut kon Daan van der Heijden de winnende treffer produceren voor de ploeg van trainer Dennis Roerade (foto): 0-2.

Groep 2 Poule 18

Westlandia 2 – Schipluiden

Na de eerste helft zag Schipluiden een 0-1 voorsprong op het scorebord staan. In de tweede helft kon de formatie van trainer Jeroen Hoefnagel de voorsprong niet vasthouden. Het duel eindigde in 2-2. Namens Westlandia 2 waren Dylan Vijverberg en Pepijn Vis de doelpuntenmakers.  Voor Schipluiden zorgden Ruben van der Windt en Michael de Jager voor de treffers.

Lees verder