Beker Vrouwen Groep 2 poule 1-5 : Zes doelpunten voor RKAVV, nipte nederlaag Ariston’80

Ariston’80, Sportclub Monster en FC ‘s-Gravenzande VR2 vingen de bekercompetitie aan met een nederlaag. RKAVV schoof eenvoudig het derde team van Berkel aan de kant. Ook DSVP 2 was aan de winnende hand tegen Voorschoten’97.

Tekst: Roland van der Linden

VR Groep 2 Poule 1

SVS VR – Ariston’80 VR

De studenten kwamen al vroeg op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Willemijn Brouwer. De thuisclub nam daarna de leiding in handen met twee treffers, maar Ariston’80 herpakte zich goed. Nog voor de rust stond het 2-3. Een doelpunt van Brouwer werd gevolgd door een treffer van Tracey Tholdberg. In de tweede helft kwam Ariston’80 er niet meer aan te pas en greep SVS alsnog de volle buit: 4-3

VR Groep 2 Poule 4

UVS VR – Sportclub Monster VR

De Westlandse vrouwen moesten zich in Leiden gewonnen geven. UVS pakte in de eerste helft een 1-0 voorsprong en voegde daar na de thee nog twee treffers aan toe: 3-0.

FC ‘s Gravenzande VR2  – LSVV’70 VR

Ook voor het tweede team van FC ’s-Gravenzande viel er weinig eer te behalen in het duel met LSVV’70. De Leidse studentes keerden met een 1-5 overwinning huiswaarts.

Vrouwen Groep 2 Poule 5

RKAVV VR – Berkel VR3

Onder leiding van hun nieuwe trainer Arjan Timmers (foto) openden de Leidschendamse vrouwen de bekercompetitie sterk. Berkel 3 werd na een 2-0 ruststand met 6-0 aan de kant geschoven. In de eerst helft namen Zoey van der Hulst en Lianne van Oosterwijk de treffers van RKAVV voor hun rekening. Na de thee duurde het even voordat er weer gescoord werd. In de laatste twintig minuten was RKAVV vier keer trefzeker. Kim Smulders (2x), Eva Salfischberger en Zoey van der Hulst schoten het half dozijn vol.

Voorschoten’97 VR – DSVP VR2

Het tweede team van DSVP boekte een ruime zege op Voorschoten’97. Op Sportpark Adegeest schoten Romy Bruins en Sabrina Pas de bezoekers naar een 0-2 voorsprong. Na een tegentreffer van Voorschoten’97 voerden Geena Toussaint, Romy Bruins en Stella van Oostrom de score op naar 1-5.

 

Lees verder