sv Honselersdijk neemt afscheid van speler Michel van Giesen

Vrijdagavond 8 september neemt Michel van Giesen, tot voor kort eerste elftalspeler van sv Honselersdijk met een afscheidsduel afstand van vijftien seizoenen selectievoetbal.

Voor deze avond heeft Van Giesen een team samengesteld van spelers en staf waarmee hij samengespeeld heeft in de afgelopen jaren bij sv Honselersdijk. Dit team neemt het op tegen de huidige selectie.

Debuut

De carrière van Michel van Giesen bij sv Honselersdijk begon op zijn zesde toen hij in de F-pupillen training kreeg van zijn moeder Trudie. Op 18-jarige leeftijd debuteerde hij bij het eerste elftal in een oefenwedstrijd tegen Verburch (1-1) en in het daaropvolgende seizoen maakte hij zijn eerste doelpunt in een doelpuntrijke wedstrijd tegen VUC (7-2 winst).

Hoogtepunten

In de daarop volgende seizoenen kende Van Giesen veel hoogtepunten, waaronder drie promoties en is het team opgeklommen van de derde naar de eerste klasse. Daarnaast speelde hij mee in wedstrijden tegen onder andere Sparta, Feyenoord en ADO Den Haag. In totaal kwam Michel van Giesen tot 322 wedstrijden voor het eerste elftal, waarin hij twintig doelpunten heeft gemaakt. Op het voetbalveld was hij een steenharde verdediger. Desondanks pakte hij in vijftien jaar tijd maar 26 gele kaarten en 2 rode.

Programma

Het programma voor vrijdag ziet er als volgt uit:
19.00 uur: Betreden van het veld
19.15 uur: Start wedstrijd (2×30 minuten)
20.30 uur: Officiële afscheidsmoment

Lees verder