Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Derde Divisie waarin ook regioclub Quick uitkomt.

Hoofdtrainer Roy de Haan van O.S.S.’20 Zondag 1 heeft besloten de vereniging per direct te verlaten. Hij heeft het team ruim één jaar gecoacht en getraind. Op dit moment zijn zijn werkzaamheden bij de club niet te combineren met zijn zakelijke activiteiten.

Het bestuur van O.S.S. ‘20 heeft de beslissing van De Haan geaccepteerd en in goed onderling overleg gaan beide partijen per direct uit elkaar. Uiteraard is de technische commissie inmiddels druk doende met een (interim) oplossing.

TEC heeft met het aantrekken van de ervaren en snelle vleugelspeler Jarchinio Antonia de gewenste aanvallende versterking binnengehaald.

Als 9-jarige maakte Antonia in het jaar 2000 de overstap van Zeeburgia naar de Ajax-jeugdopleiding om ook weer na negen jaar de overstap te maken naar ADO Den Haag. Vervolgens kwam hij uit voor Go Ahead Eagles, FC Groningen, Omonia Nicosia, AEL Limasol, Cambuur Leeuwarden en NAC.

Naast 8 jeugdinterlands voor Nederland droeg Antonia ook 27 keer het shirt van de nationale ploeg van Curaçao.

 

Lees verder