sv Nootdorp verbindt zich vanaf dit seizoen aan Statera Fysio

sv Nootdorp heeft zich verbonden aan Statera Fysio. Eigenaresse Annemarieke Schmidt is geen onbekende bij de club. Ze heeft zelf jarenlang bij sv Nootdorp in het vrouwenteam gevoetbald. Inmiddels heeft zij in de regio meerdere praktijken (Nootdorp, Delft en Wateringse Veld), die voornamelijk gericht zijn op (sport)fysio- en Shockwave -therapie.

Bij de seniorenselectie zullen twee fysiotherapeuten van Statera afwisselend de rol als verzorger/fysiotherapeut vervullen. Jimi Das en Donovan Crawford zullen gezamenlijk de vacante positie op zich gaan nemen. Inmiddels zijn zij al een aantal weken in volle gang en leren ze de groep en club al aardig kennen.

Jimi Das

Op de donderdagavond, tussen 20.00-21.00 kunnen ook leden van sv Nootdorp gebruik maken van de expertise van de fysiotherapeuten, wel op afspraak. Voorzitter Sander Jansen van sv Nootdorp: ,,Wij als club zijn enorm content met de verbinding aan Statera Fysio. Het gevoel na het eerste gesprek was meteen goed en het contact met Donovan en Jimi verliep gelijk erg prettig en zij zijn nu al een deel van de groep en vereniging. De club hoopt dan ook op een langdurige samenwerking met Statera.”

Donovan Crawford, tweede van links
Lees verder