HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer competitie- en bekerduels in het betaald- en amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Oefen

ADO Den Haag Vrouwen-sc Heerenveen Vrouwen

ZATERDAG

Competitie

ADO’20-Scheveningen, ADO Den Haag O21-FC Groningen O21, Barendrecht-Quick, Poortugaal-FC ’s-Gravenzande, Nieuwenhoorn-RKAVV, sc Feyenoord-DSO.

Beker

SVC’08-Spijkenisse, TAC’90-Verburch, DCV-RKDEO, Wippolder-Alphia, sv Nootdorp-Berkel, DHC-Antibarbari, Hillegersberg-Forum Sport, HVV-Die Haghe, FC Skillz-Vitesse Delft, Brielle-VELO, BSC’68-Victoria’04, GVVV’13-GDA en DVV Delft-SEP.

ZONDAG

Baronie-TOGB en HBS-Westlandia.

In totaal alweer 22 (!) wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder