Beker Groep 3 poule 28-32: Zevenklapper sv Erasmus, ook DVC en BMT pakken volle buit

In Poule 28 gaan sv Erasmus en Quintus strijden om de eerste plaats. Beide teams waren aan de winnende hand. REMO versloeg Football Factory in poule 31 en Quick kwam een gelijkspel overeen met FC Oegstgeest. DVC was in poule 32 De Ster de baas en BMT won op vreemde bodem van DHL.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 3 poule 28

Quintus – MMO

In Kwintsheul bleef de thuisploeg net aan de goede kant van de score. Door doelpunten van Stijn van der Wel (2x) en Rob van Binsbergen werd een 3-2 overwinning binnengesleept.

sv Erasmus – Wanica Star

De formatie van trainer Patrick Vink had geen kind aan Wanica Star. De bezoekers hadden een voorsprong verdiend maar na een 2-0 ruststand liep sv Erasmus in de tweede helft volledig over de tegenstander heen. Abbas Saleem en Mitchel Beijersbergen schoten voor de thee met scherp. Daarna waren Stephen de Roode (2x), Christopher Melfor (foto, links) en Aioub Trad ook nog trefzeker. Wanica Star schoot ook nog een keer in eigen doel.

Groep 3 poule 31

Football Factory – REMO

In Leiden won REMO met 1-3 van Football Factory. In de eerste helft hielden de teams elkaar nog in evenwicht met 1-1. Okan Ayildiz scoorde voor REMO na een 0-1 achterstand. Football Factory miste ook nog een strafschop. In de tweede helft zorgden Taylor Schotte en Samir Ofakir voor een 1-3 overwinning.

Quick (za) – FC Oegstgeest

Quick ging de rust in met een knappe 1-0 stand op het scorebord. Taco Steens krulde de bal het doel in via de binnenkant van de paal. Na de thee was FC Oegstgeest duidelijk de betere ploeg en kwam op een 1-3 voorsprong. In de slotfase zorgde Quick nog voor een stunt. Door doelpunten van Tobias van Emsten en Noah Munier werd toch nog een 3-3 gelijkspel uit het vuur gesleept.

Groep 3 poule 32

De Ster – DVC

Vlak voor de drinkpauze kwam DVC in de 25e minuut op voorsprong dankzij Sjors van Vliet. De thuisploeg kwam in de 43e minuut op gelijke hoogte door een treffer van Isaac Chioma. Toch ging DVC de rust in met een voorsprong. Jori Noordhoek zorgde voor een 1-2 stand. In de 71e minuut kwam De Ster weer langszij. Nu was Ousmane Fofana de maker van het doelpunt. Vier minuten later trok DVC het duel verdiend nog naar zich toe. Uit een strafschop schoot Mike van Es de 2-3 binnen.

DHL – BMT

BMT stapte met een 1-3 overwinning van het veld in Delft. In de eerste helft was Kadir Narsen trefzeker namens BMT. Na de thee zorgde Ismail Ayyildiz voor de tweede treffer van BMT. Murat Aydin bracht weer hoop bij de formatie van trainer Tayyab Chaudhry, maar het was Rico de Haas die daarna de bevrijdende 1-3 scoorde.

Lees verder