Beker Groep 3 poule 1-9: Ruime overwinningen voor Maasdijk, GDA, ODB en Vredenburch

In het duel tussen GHVV’13 en GDA werd maar liefst twaalf keer gescoord. De Loosduiners namen de meeste treffers voor hun rekening. Ook Maasdijk scoorde aan de lopende band tegen Toofan. Quick Steps kreeg een flink pak slaag van Warmunda. ODB, SEV en Vredenburch waren ook aan de winnende hand.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 3 Poule 1

Toofan – Maasdijk

Maasdijk kende weinig genade met Haagse tegenstander Toofan. Al in de eerste helft was het duel beslist. Door treffers van Scott van der Graaf (2x), Dylan Dekker en Roy Bruinen gingen de Westlanders met een 0-4 voorsprong aan de thee. Na de hervatting was Maasdijk opnieuw vier keer trefzeker. Scott van der Graaf, Nick van Vliet, Roy Bruinen en Jack Scholtes voerden de score op naar 0-8.

GHVV’13 – GDA

GDA startte slecht aan het duel. GHVV’13 kwam al in de derde minuut op een 1-0 voorsprong. Drie minuten later bracht Jayden van Zoelen de Loosduiners op gelijke hoogte: 1-1. Na de 1-2 van Dennis Heemskerk werd de stand na een minuut alweer gelijkgetrokken. Daarna liep GDA nog voor rust weg naar een 2-5 stand door goals van Noa Schoenmaker, Dennis Heemskerk en Jayden van Zoelen. In de tweede helft bleef GDA het net vinden. Dennis Heemskerk, Noa Schoenmaker, Gökmen Coban en Bradley Schoemaker bepaalden de stand op 2-9, voordat GHVV’13 nog iets terug kon doen: 3-9.

Groep 3 Poule 3

FC Zoetermeer – Steeds Hooger

De thuisploeg nam vanaf de eerste minuut de regie en was dominant aan de bal. Dat resulteerde in de negende minuut in de 1-0 van Brandon Zigo Tichem (foto) op aangeven van Bhodi Streekstra. Daarna kwam Steeds Hooger via een lange bal voor het eerst bij het doel van FC Zoetermeer en het was meteen raak: 1-1. De ploeg van trainer Martijn de Zoete bleef de bovenliggende ploeg en kwam op 1-2 door een benutte strafschop van Tichem. Nog voor de rust kwam Steeds Hooger op 2-2. In de tweede helft speelde Steeds Hooger beter, maar de stand bleef 2-2. Een kwartier voor tijd kreeg de scheidsrechter gezondheidsklachten en werd de wedstrijd gestaakt.

Groep 3 Poule 6

Vredenburch – sv Houtwijk

sv Houtwijk kreeg flink klop van de Rijswijkse thuisploeg. Met twee treffers zorgde Brian Blancheville voor een 2-0 voorsprong voor Vredenburch. Ricardo Sieberink nam de 3-0 voor zijn rekening, waarna Rico Deekman een voorzet van Gijs van der Meulen het doel in werkte. Het laatste woord was voor keeper Brian Kuipers, die als spits inviel. Hij bepaalde de eindstand op 5-0.

Warmunda – Quick Steps

De Haagse ploeg had met haar kleine selectie weinig in te brengen in de strijd met Warmunda. Na een 2-0 ruststand eindigde het duel in 7-0.

Groep 3 Poule 9

ODB – Sporting Leiden

In de eerste helft kon Sporting Leiden ODB nog bijbenen. De Haagse ploeg van trainer Patrick Demmers ging dankzij treffers van Dennis Wille en Nick Keus met een 2-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft was het hek van de dam. Nicky Keus (2x), Jordi de Jager, Desley Zwiers en Wesley Perquin waren verantwoordelijk voor een 7-1 eindstand.

SEV – Haagse Hout

Haagse Hout moest het hoofd buigen voor SEV in Leidschendam. Trainer Roel Zandbergen zag zijn team met 3-1 ten onder gaan. Jordy van Hoof scoorde de enige treffer van de bezoekers.

 

Lees verder