Beker Groep 2 poule 13–18: Winst voor DSVP, MVV’27 en KMD, Full Speed verliest met grote cijfers

DSVP won in de tweede poulewedstrijd de regionale derby tegen Soccer Boys, MVV’27 liet geen spaan heel van tegenstander Koudekerk en ook KMD kan terugkijken op een goede prestatie tegen Stellendam. Full Speed was op eigen veld kansloos tegen SVS uit Capelle aan den IJssel. In Schipluiden wordt Michael de Jager na een trio doelpunten tegen Meeuwenplaat gekoesterd.

Tekst: Peter Petit      |     Foto’s: Alex Pronk

Groep 2 poule 13

DSVP – Soccer Boys

Een regelmatige 3-0 zege voor de thuisploeg, die de eerste 45 minuten met een 1-0 voorsprong afsloot. Namens DSVP was Bauke Beerda trefzeker. In de tweede helft zorgden Tim de Bruyn en Yasien Abdelaal voor de 3-0 eindstand.

Groep 2 poule 15

MVV’27 – Koudekerk

De bezoekers uit Koudekerk hadden niets in te brengen tegen een goed spelend MVV’27. De thuisploeg miste in de vierde minuut van de wedstrijd reeds een grote kans op de 1-0, maar de bal ging net voorlangs het vijandelijke doel. Bij de rust was de stand reeds 2-0 in het voordeel van het team onder leiding van hoofdtrainer Hakan Copur, de opvolger van Marcel van Wieren. Namens de Maaslanders waren Huib van Barneveldt (2x), Dennis Louter, Lloyd Rhijnsburger en Jacco Buijnink succesvol.

Full Speed – SVS

Het werd een kansloze missie voor de mannen van hoofdtrainer Frank Verhaar van Full Speed. Op eigen terrein gingen de Delftenaren kansloos met 1-5 ten onder tegen SVS. Bij rust was de stand reeds 0-4 in het voordeel van de bezoekers. Met zijn eerste balcontact redde Youri Koopmans de eer voor Full Speed. Opmerkelijk was dat routinier Glen van Eden na veel jaren zijn rentree maakte in het eerste van de Kerkpolder-bewoners.

Groep 2 poule 16

KMD – Stellendam

Klein Maar Dapper kan terugkijken op een uitstekende prestatie tegen Stellendam. Na drie minuten schoot Robin Verstraten reeds de 1-0 achter de doelman van de bezoekers. Na een schitterende aanval scoorde Leandro Havinga uit een assist van Jesse de Waard de 2-0 voor de ploeg van trainer Dennis Roerade. De Stellendammers leken in de 26e minuut nog terug in de wedstrijd te komen, maar Robin Verstraten (75e minuut) en Jules Maring (4-1) stelden orde op zaken in het voordeel van de Wateringers.

Groep 2 poule 18

Schipluiden – Meeuwenplaat

Een verdiende 5-2 zege van de thuisclub tegen de Rotterdammers van Meeuwenplaat. Michael de Jager (3x), Joost Frerichs en Marnix van Vondelen lieten het net van de bezoekers  bollen.

Lees verder