Beker Groep 2 poule 7-9-10-11 en 12: Duindorp SV doet goede zaken, ook Graaf Willem op schot

In poule 7 won Duindorp SV knap bij DoCoS en in poule 9 liet Graaf Willem II VAC weinig heel van Haastrecht. Laakkwartier speelde verdienstelijk gelijk bij CWO, maar is wel uitgeschakeld. Ook voor Wilhelmus zit het bekeravontuur erop na het verlies tegen het tweede team van Forum Sport.

Tekst: Hans Kulk

Groep 2 poule 7

DoCoS – Duindorp SV

Duindorp SV zette in Leiden een grote stap naar de tweede ronde van het bekertoernooi. DoCoS werd in eigen huis, na een 1-5 ruststand, met 3-7 van de mat gespeeld. Voor de Scheveningse ploeg van trainer Martin Abbenhuis (foto) waren Jamie van de Oever, Francesco Fens (beiden tweemaal), Clay Hoekstra en Michel van Baaren (beiden eenmaal) trefzeker. Ook scoorde de thuisclub nog een eigen doelpunt.

Groep 2 poule 9

Graaf Willem II VAC – Haastrecht

Graaf Willem II VAC had in het tweede bekerduel weinig moeite met het bezoekende Haastrecht. De ploeg van trainer Jan de Jong jr won met maar liefst 7-0. Voor de groen-gelen scoorden Laurens Bentvelzen en Luuk Evenhuis beiden twee doelpunten. Tijn Franz, Brian de Jong en Mitch Stam waren eenmaal trefzeker. Het laatste bekerduel, komend weekend thuis tegen Kethel Spaland, gaat bepalen wie van de twee naar de volgende ronde gaat.

Groep 2 poule 10

CWO – Laakkwartier

Laakkwartier kan zich nu al volledig gaan focussen op de competitie die over twee weken begint. De ploeg van Giovanni Linnenbank kan zich na het 2-2 gelijke spel bij CWO namelijk niet meer plaatsen voor de volgende ronde. Voor de bezoekers uit Den Haag waren Appie Amakran en Chris Offerman trefzeker.

Groep 2 poule 11

Forum Sport 2 – Wilhelmus

Wilhelmus kan zich eveneens gaan opmaken voor de competitie. De ‘Wespen’ verloren namelijk ook hun tweede bekerduel. Op het randje van Voorburg en Den Haag was het tweede elftal van Forum Sport te sterk voor Jan Linkerhof en consorten: 1-0.

Groep 2 poule 12

CKC – HMSH

HMSH behaalde in Rotterdam een verdienstelijke overwinning bij CKC: 1-2. Voor de roodhemden waren Rodensio Frederik (0-1) en Joni Mateus (0-2) trefzeker. Verder dan één tegentreffer kwam de thuisclub in de tweede helft niet.

Altior – Naaldwijk

Voor Naaldwijk is het derde bekerduel komend weekend alleen nog maar voor de statistieken. De Westlanders verloren namelijk ook hun tweede wedstrijd. Altior was in eigen huis met 2-0 te sterk.

 

 

Lees verder