ADO Den Haag wederom winnaar VVCS-veldencompetitie KKD

ADO Den Haag is trots om te delen dat het voor het tweede seizoen op rij de VVCS-veldencompetitie van de Keuken Kampioen Divisie heeft gewonnen! Maandag ontving het grasteam van ADO Den Haag op het winnende veld de zilveren schaal van VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko.

De veldencompetitie wordt ieder seizoen georganiseerd door de VVCS (Vereniging van Contractspelers). De aanvoerders van alle clubs uit de competitie geven wekelijks hun beoordeling van de velden door aan VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko. In de beoordeling moeten de aanvoerders een waardering geven van 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend) voor het veld waarop zij hebben gespeeld. Met een gemiddeld eindcijfer van 4,56 was ADO Den Haag de onbetwiste nummer één en liet het daarmee nummer twee PEC Zwolle (4,33) achter zich.

Een groot compliment een grasmeester Bo Videler en zijn team van AH Vrij is hier zeker op zijn plaats. Met hun harde werk, toewijding en passie zorgt het grasteam ervoor dat de mat er bij de wedstrijden van zowel de mannen als vrouwen elke keer weer geweldig uitziet.

Groundsman Bo Videler reageertop de ADO Den Haag-site: ,,Deze prijs is een mooie beloning voor het werk en de aandacht die wij dag in, dag uit in het veld stoppen. Het is mooi om voor het tweede seizoen op rij erkenning in de vorm van deze prijs te krijgen. Dit is een mooi compliment aan het gehele grasteam en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Uiteraard gaan we er ook dit seizoen weer alles aan doen om voor een zo goed mogelijke grasmat te zorgen.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Glenn van Haasen)

Lees verder