Oefenvoetbal: Laakkwartier niet langs FCBHWD, sv Erasmus klopt SEV

Oliveo boekte een nipte overwinning op Lyra in De Lier. Laakkwartier en FCBHWD scoorden er rustig op los. De tien treffers werden keurig verdeeld over de teams. sv Erasmus boog een achterstand tegen SEV om in een ruime overwinning.

Tekst: Roland van der Linden

Erasmus – SEV

Op eigen veld was sv Erasmus te sterk voor SEV. De Leidschendammers kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong door een treffer van Rachid Haynes. De ploeg van trainer Patrick Vink (foto) nam daarna het heft in handen. Na de gelijkmaker van Danny Stakenburg zorgde Mitchel Beijersbergen voor een 2-1 voorsprong bij rust. In de tweede helft voerden Martijn Kersten en Jabrane el Youssefi de score op naar 4-1. DVV Delft kwam bij GOZ terug van een achterstand.

Laakkwartier – FCBHWD

Aan de Jan van Beersstraat hielden beide teams elkaar bij rust in evenwicht (2-2) en in die situatie kwam in de tweede helft geen verandering. Het doelpuntrijke duel eindigde in 5-5. Namens de Haagse ploeg van Giovanni Linnenbank waren Timon Nunes (2x), Chris Offerman, Emma Ampiauw en Faouzi Baaziz scherp in de afwerking.

Lyra – OLIVEO

In een open duel wonnen de bezoekers met klein verschil van Lyra. Beide teams gebruikten in het nuttige oefenduel veel spelers. Noah Boer nam de enige treffer van het duel namens Oliveo voor zijn rekening: 0-1.

GOZ – DVV Delft

Door persoonlijke fouten kwam DVV Delft in de eerste helft met 2-0 achter. Na de thee waren de bezoekers duidelijk de betere ploeg en sleepten een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Daan Struckman, Alperen Kocak en Samet Mermer nemen de treffers van DVV Delft voor hun rekening.

 

Lees verder