O23-competitie: TAC’90 de mindere van Verburch, ruime winst voor DHC

In de Derde Divisie kon TAC’90 de punten niet in eigen huis houden. Verburch vertrok met een 2-4 overwinning. In de Vierde Divisie won DHC met ruim verschil van DUNO. DSO was te sterk voor DHL en moest BSC’68 het hoofd buigen voor VOC O23/2.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

TAC’90 O23 – Verburch O23

TAC’90 moest de winst laten aan de bezoekers uit Poeldijk. De Haagse ploeg kreeg in een doelpuntrijk duel met 2-4 klop. Namens TAC’90 konden Anouar (strafschop) en Yousef Masri de bal in de touwen werken.

4e divisie I

DHC O23 – DUNO O23

Op het Sportpark Brasserskade was DHC een maatje te groot voor de bezoekers. DUNO O23 werd met een 7-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Sidney Kaffa (op de foto met technisch manager Dennis Young) was de gevierde man aan de kant van de Delftse ploeg met drie treffers. Ook Danny Meddelsoh, Mahmoed Eldeeb, Soner Yigital en Stephen Haidari konden het net vinden voor DHC.

4e divisie J

DSO O23 – DHL O23

DSO, de formatie uit Zoetermeer, kent een prima start van de competitie. Na de 0-5 zege op Soccer Boys volgde nu een 4-0 overwinning op DHL. In de eerste helft nam DSO O23 een 2-0 voorsprong door treffers van Mick van Leeuwen en Jordy Mai. Na de thee was opnieuw Mil trefzeker en kon ook Walid Kadri de bal in de touwen werken.

VOC O23-2 – BSC’68 O23        

In Rotterdam was de thuisploeg de bovenliggende partij. VOC 2 speelde BSC’68 naar een 2-0 nederlaag door zowel voor als na de rust een doelpunt te produceren.

Lees verder