TOTO KNVB Beker: Scheveningen speelt op dinsdag 19 september thuis tegen Hoek

Dat duel op Houtrust begint om 20.00 uur. Conform de reglementen van de KNVB, zijn voor deze bekerwedstrijd de reguliere toegangspassen NIET geldig.

Leden, sponsoren en supporters dienen daarom bij het kaartverkooploket een entreebewijs aan te schaffen. Het bestuur van Scheveningen heeft besloten dat voor die wedstrijd voor iedereen dezelfde toegangsprijs geldt en dat deze slechts € 5,00 bedraagt (ongeacht of men gebruikt maakt van de staan- of zittribune). Het kaartverkooploket gaat op dinsdag 19 september om 19.00 uur open.

Het elftal van trainer John Blok zal erop gebrand zijn het duel winnend af te sluiten, want dan weet het zich verzekerd weet voor plaatsing in de eerste ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi. En dat betekent, dat de kans aanwezig is te loten tegen een betaald voetbalclub. Vorig seizoen vloog Scheveningen er al snel uit tegen Barendrecht.

Ook Excelsior Maassluis en Westlandia (zo) komen volgende week in actie in dat TOTO KNVB-toernooi. Op woensdag 20 september speelt Excelsior Maassluis uit in Brabant tegen Nuenen en op dezelfde dag gaat Westlandia op bezoek bij RKSV Volendam. Beide duels beginnen ook om 20.00 uur.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder