Wippolder deelt voetbalcontracten uit bij JO8

Afgelopen woensdagmiddag kregen voetballers, die in de JO8 van het Delftse Wippolder starten, een echt voetbalcontract overhandigd.

Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in de kantine van Wippolder. Michael Simons, Hoofd Jeugdopleiding, reikte de voetbalcontracten uit aan 32 jongens en meisjes van de JO8-1 tot en met JO8-4 van de club. De vereniging neemt deze actie om jongeren op jonge leeftijd al zaken als verantwoordelijkheid, respect, open communicatie en plezier aan te leren.

In het contract staan de kernwaarden van Wippolder benoemd, zoals respect, verantwoordelijkheid, verbinding en plezier. Dat allemaal op een leuke manier afgebeeld aan de hand van de Wippolder personages Mike en Maddy. Net als bij profvoetballers werden alle spelers en speelsters bij het uitreiken van hun contract en T-shirt op de foto gezet.

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door ‘Voetbal Assist’ en ‘Vrienden van SV Wippolder’. ,,Het woord ‘contract’ komt wellicht wat serieus en spannend over bij deze zevenjarige spelers, maar uiteraard is het contract vooral een leuk item om te hebben en een speelse manier om de waarden van de club te leren kennen, laat de club nog weten.

Lees verder