Maurice Steijn nuanceert bij ESPN uitspraken na wedstrijd tegen Fortuna Sittard

Na afloop van het uitduel van Ajax bij Fortuna Sittard, dat voor de Amsterdammers in een teleurstellend 1-1 gelijkspel eindigde, deed Maurice Steijn (foto) uitspraken over de rommelig verlopen transferperiode. Steijn liet aan ESPN weten, dat hij de reacties, die op zijn uitlatingen zijn losgekomen, overdreven vindt.

Zijn reactie op het gevoerde transferbeleid van technisch directeur Sven Mislintat is uit zijn verband gehaald volgens de Haagse trainer van Ajax: ,,Ik denk dat je dat ook allemaal in de juiste context moet zien. Bij veel mensen wordt die context volledig weggelaten. In mijn optiek was het allemaal niet zo heel erg spannend.”

Om eraan toe te voegen: ,,Sven was op vakantie en ik ben ook een paar dagen weggeweest. Afgelopen donderdag hebben we elkaar voor het eerst weer bij Ajax gezien, koffiegedronken en de draad gewoon weer opgepikt. We hebben nu echt het gevoel: de groep is weer compleet, iedereen hebben we nu.”

Met een fitte groep gaat Maurice Steijn zondag om half drie de strijd aan in Enschede tegen FC Twente, waarin zijn zoon Sem inmiddels een basisplaats heeft veroverd.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder