Beker Groep 3 Poule 28-32: BMT overtuigend langs DVC, Quick komt net tekort voor poulewinst

BMT ging er met de poulewinst vandoor in poule 32. Ook het laatste duel tegen DVC werd in winst omgezet. De Ster verraste DHL met 3-2. Quick won ruim van Football Factory, maar greep naast de eerste plaats dankzij de ruime nederlaag van REMO. Quintus won het topduel van sv Erasmus.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 3 Poule 28

Quintus – sv Erasmus

Thuisploeg Quintus kwam goed uit de startblokken tegen sv Erasmus door treffers van Stijn van der Wel in derde en achttiende minuut. Danny Stakenburg bracht uit een vrije trap sv Erasmus terug in de wedstrijd. In de 56e minuut herstelde invaller Ruud Kester de marge weer tot twee treffers: 3-1. sv Erasmus ging meer druk zetten en kwam met nog een kwartier te spelen op 3-2 dankzij Mitchel Beijersbergen. In de slotfase stelde Kester de zege veilig: 4-2.

MMO – Wanica Star

De Haagse ploeg hield aan het uitduel bij MMO een punt over. Het duel in Hoogmade eindigde in 1-1. Voor beide teams was het het eerste punt in het bekertoernooi.

Groep 3 Poule 31

REMO – FC Oegstgeest

Op Sportpark De Verademing keek REMO bij rust al tegen een 1-3 achterstand aan. Bij een 0-2 voorsprong voor FC Oegstgeest kon Samir Ofakir een tegentreffer produceren. In de tweede helft konden de bezoekers nog twee treffers produceren, waardoor de eindstand 1-5 werd.

Football Factory – Quick (H) za.

Quick boekte een ruime overwinning op Football Factory, maar kwam net te kort om door te bekeren. Op doelsaldo ging de eerste plaats naar FC Oegstgeest. In de twintigste minuut scoorde John Henry Maasbach de 0-1 namens de Haantjes. Na de snelle gelijkmaker bracht Tobias van Emst de 1-2 met een fraai lobje op het bord. Uit een benutte strafschop tekende Noah Munier nog voor de rust voor de 1-3. In de tweede helft kon alleen Diego Mendo nog scoren namens Quick: 1-4.

Groep 3 Poule 32

DVC – BMT

BMT pakte haar derde overwinning op rij. Nu werd DVC naar een enigszins geflatteerde, maar terechte nederlaag gespeeld. Na een 0-1 ruststand won de ploeg van trainer Cihan Meijer (foto) met 0-5. Bayram Sarilkan, Ismail Ayyildiz (2x), Redouan Akkaras en Mert Tunc.

De Ster – DHL

DHL leek op weg naar een zege tegen De Ster. Voor rust opende Terence Olbina de score en ook na de thee was hij trefzeker. In de slotfase kon De Ster drie keer het vinden en greep alsnog een 3-2 overwinning. Isaac Chioma, Kelvin Onose en Olakunle Awolaj waren verantwoordelijk voor de victorie van De Ster.

 

Lees verder